Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
SunGarden Golf SPA Resort este un domeniu retras, dedicat celor ce cauta un tinut al linistii si rafinamentului, intr-o tara care respira povesti legendare.
Realizat cu inima si pasiune, te asteapta la capatul unui drum serpuitor prin mijlocul padurii o pajiste secreta. In inima Transilvaniei, la 15 minute de Cluj-Napoca, SunGarden Golf SPA Resort este un paradis pierdut, unde te regasesti.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Cazarea la SunGarden Golf SPA Resort situat in judetul Cluj, in mijlocul Poienii Cerbului din Padurea Baciu este cu siguranta o experienta unica.
Terenul de Golf SunGarden are un traseu interactiv de 9 parcursuri, index de 33 par, si o aliniere totala de 2211 de metri.
Restaurantul SunGarden Resort are un specific traditional reinterpretat.
Bucura-te de relaxare si rasfat la cel mai elegant SPA RESORT - SunGarden Resort.
Celebrarile ce au loc aici, pe cele 40 de hectare de teren fantastic pus la la dispozitie, sunt legendare.
Ca o referinta in centrul unui spatiu marcat doar de serenitate, liniste si refacere, activitatile din interiorul Resortului sunt punctele cardinale ale refacerii mentale si spirituale.

FACILITATI UNITATE
Teren de golf
Centru SPA cu multiple facilitati si piscina interioara
Restaurant
Piscina exterioara pentru sezonul cald
Spatii de evenimente
Adrenalina si aventura pentru inimi puternice, totul de la mers cu bicicleta, drumetii ghidate, inot, pescuit, tir cu arcul complexul dispune de o paleta difersificata de activitati.

DESCRIERE CAMERE
Camera Premium Queen este o camera pentru 2 persoane, cu o suprafata de aprox 21 mp, iar paturile pot fi twin sau matrim. Aceste camera sunt situate in corpul principal al hotelului.
Premium Room, este un tip de camera pentru 2 persoane, situata in corpul nou de camere Eden - The Vip Escape, la o distanta de aprox 150 m fata de cladirea principala. Acest tip de camera are aprox 26 mp, iar patul este de 180x200.

SERVICII DE MASA
Restaurantul functioneaza a la carte, avand si meniuri de degustare, cu posibilitatea organizarii de cine de degustare cu sau fara wine pairing.

FACILITATI CONFERINTE
SunGarden Golf SPA Resort ofera clientilor corporate si organizatorilor urmatoarele facilitati pentru conferinta:
SunGarden Salon
Avand 80% lumina naturala datorita celor 3 peretii de sticla, salonul este ideal pentru intalniri de afaceri, intalniri de proiect si conferinte de grupuri mici. Acesta poate gazdui pana la 24 de persoane pe scaune si il avantajeaza si pe vorbitor, e un mediu exceptional.
Eden Events Hall
Avand in vedere dimensiunea si caracteristicile sale tehnice, Eden Events Hall este adesea folosit ca un loc de intalnire pentru conferinte grandioase. Acesta poate gazdui intre 250-450 de persoane pe scaune. Amenajarea poate varia in functie de arhitectura evenimentului. Cladirea poate fi echipata, la cerere, dupa cum doriti.
Regina Maria Ballroom
Culori pastel, candelabre de cristal, podea de marmura, draperii elegante si oglinzi impunatoare caracterizeaza decorul imperial al acestei sali.
Capacitatea acesteia este de 150 de persoane, iar pentru un plus de fantezie si unicitate sala dispune de o deschidere catre gradina de iarna cu plante tropicale si decor inedit.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

FULLTON CENTRAL

Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

de la 926.86 Lei/pers

SUNGARDEN GOLF AND SPA RESORT.

Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

de la 1508 Lei/pers

HOTEL PLATINIA

Cluj-Napoca, Jud. Cluj, Romania

de la 1583 Lei/pers