Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind o piscina in aer liber si o receptie deschisa 24 de ore pe zi, Hotelul Tresor Le Palais se afla la 24 minute de mers cu masina de centrul orasului Timisoara si la 8 minute de mers cu masina de Aeroportul Timisoara. Este oferit un serviciu de portar. Parcarea pazita gratuita si Wi-Fi gratuit sunt disponibile in intreaga proprietate.


Camerele au decor modern, cu materiale de inalta calitate, saltele Setra Ikarus Deluxe, lenjerie hipoalergenica, sistem SmartHome, tableta, TV cu ecran plat, iluminat digital, seif si aer conditionat reglat individual. Baia din marmura are cada, dus, uscator de par, produse cosmetice, halate de baie si papuci.


Hotelul Tresor Le Palais are un restaurant a la carte, LAventure, care serveste preparate delicioase din bucataria mediteraneana. De asemenea, sunt oferite specialitati traditionale romanesti.


Oaspetii pot savura o bautura la barul hotelului sau pe terasa cu vedere la gradina.


Sunt disponibile depozit de bagaje si servicii de concierge. Room service, servicii de menaj, calcatorie si minibar sunt disponibile la un cost suplimentar.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Nora Prestige

Timisoara, Jud. Timis, Romania

de la 969.21 Lei/pers

Hotel Boutique Casa del Sole

Timisoara, Jud. Timis, Romania

de la 594.93 Lei/pers

Perla Doro

Timisoara, Jud. Timis, Romania

de la 575 Lei/pers