Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Probabil nu e prima data cand te intrebi hei, dar, ce este glamping? si ce-l face atat de special.
Hai sa-ti povestim despre una din cele mai spectaculoase moduri de a calatori si de a experimenta minunata diversitate din lume.
Mai exact, ce inseamna glamping?Glamping vine de la glamorous camping si se produce atunci cand natura neimblanzita intalneste tot confortul de care ai nevoie. E o formula unica si foarte speciala de a experimenta destinatii uimitoare si izolate, de pe terasa iurtei, cortului sau bungalow-ului tau premium.
Glamping-ul iti permite sa te afunzi in natura, explorand cultura si traditiile locale, departe de lumea dezlantuita. E practic, cea mai frumoasa forma de nomadism.
Mai mult decat o cazare intr-un cort incalzit, cu lenjerii satinate si saltele moi, glamping-ul e mai degraba o alegere, un mod de viata si nu in ultimul rand, o miscare globala.
In 2016, Romania a aderat si ea la acest trend, odata cu infiintarea Ursa Mica Glamping Resort. Romanii au avut in premiera ocazia de a experimenta acest concept glamping inovator la portile Transilvaniei, pe o proprietate intinsa pe 40.000 de metri patrati, cu facilitati si servicii uluitoare.
De atunci si pana acum, mii de oaspeti s-au bucurat de experientele pe care le oferim. De aceea, suntem onorati ca si alti antreprenori ne-au urmat in aceasta aventura minunata.


BUNGALOWS PREMIUM Cauti bungalow la munte sau cazare la cabanute in Transilvania? Noile noastre casute sustenabile te vor surprinde cu siguranta, in cel mai placut mod posibil.
O cazare la cabana are platforma privata, cu vedere 4k spre masivul Piatra Craiului, iar inauntru vei gasi o baie eco-friendly, pat dublu si canapea extensibila.
Bungalow-ul tau de pe munte te asteapta. Sunteti gata sa va rezervati vacanta?
Asa cum probabil te asteptai si bungalow-urile noastre poarta tot nume de constelatii.


CORTURI PREMIUM Vrem sa te bucuri de cea mai frumoasa experienta sub cerul Carpatilor.
De aceea, am ridicat cu dragoste pentru natura si oaspeti 12 corturi (ce pot gazdui pana la 48 de oaspeti), dotate cu cele mai bune conditii, ce iti vor incanta privirea cu panorama spectaculoasa a Pietrei Craiului.
Materialul cortului este din bumbac 100%, regenerabil si permite aerului sa circule fara probleme in interior, iar paturile incapatoare si soba vintage se integreaza perfect in acest spatiu, pe cat de rustic, pe atat de confortabil.
Corturile au 3m inaltime si sunt urcate pe o platforma din lemn, ce serveste si drept terasa unde sa-ti bei cafeaua in tihna, sub dezmierdarea soarelui.
Toate corturile au nume de stele si constelatii, ca tu sa patrunzi intr-o atmosfera magica, inca din prima clipa a sosirii tale. Resortul nostru ofera mai mult decat cazare la corturi incalzite. Ofera magie, siguranta si confort sporit.
In fiecare cort sunt sobe si paturi cu saltea premium, din spuma poliuretanica, iar lenjeriile de pat sunt confectionate din satin si bumbac.
Prosoapele si halatele te asteapta cuminti la locul lor. Desigur, toate articolele textile sunt igienizate anterior intr-o curatatorie profesionala.
Fiecare cort din Ursa Mica Glamping Resort e dotat cu senzor de monoxid de carbon si stingator antiincendiu, pentru ca tu sa fii mereu in siguranta.


Din septembrie 2022 ne mandrim cu 6 noi bungalow-uri in stil modern, toate dotate cu bai (prietenoase cu mediul) si terase proprii si cu aceeasi priveliste fabuloasa spre masivul Piatra Craiului. In interior, toate casutele au paturi duble si canapele extensibile.


SAUNA Uita de griji si relaxeaza-te total in mica noastra sauna din casuta estoniana! Lasa-ti muschii sa se destinda dupa o zi plina de aventuri si plamanii sa se curete perfect, imbunatatindu-ti respiratia.
CAZARE CU CIUBARAlterneaza sesiunile de sauna cu desfatarea in ciuberele cu apa fierbinte, lasandu-ti mintea sa zboare departe, peste culmile semete ale masivelor Piatra Craiului sau Bucegi. E cadrul ideal sa-ti pui intrebari existentiale, precum Mai tarziu trag un pui de somn in cort, sau servesc un pahar de vin pe terasa mea? Asa-i ca-i minunat sa ai ciubar la cazare?
CONFORT DEPLINDesi suntem in inima naturii, nu am facut rabat de la calitate si confort. Dusurile si toaletele sunt cat se poate de moderne, grupurile sanitare fiind, evident, separate pentru barbati si femei. Avem grija ca aceste spatii sa nu duca vreodata lipsa de sapun antibacterian, gel de dus, prosoape din hartie, articole cosmetice (discuri demachiante, creme de corp sau betigase de urechi.) Cabinele de dus sunt individuale pentru fiecare cort sau bungalow.
Totul este igienizat si dezinfectat in mod regulat, la ore fixe.


Rasfata-te cu o selectie surprinzatoare de bauturi, in barul nostru situat la 1250m altitudine. Soarbe-ti bautura preferata, cu ochii la cea mai spectaculoasa priveliste din Carpati.
In 2022, am adaugat si o sala de masaj in noul restaurant. Daca vrei sa te rasfeti cu un masaj relaxant, da-ne de veste si iti vom oferi mai multe informatii!

Suntem la 40 de minute distanta de Brasov si la jumatate de ora departare de viitorul aeroport Ghimbav.
De asemenea, ne despart doar doua ore si jumatate de Bucuresti si aeroportul Otopeni. Ajungi lejer la noi cu masina, dar poti lua si trenul spre Brasov, ca mai apoi sa-ti continui drumul spre noi cu taxiul sau autobuzul. Desigur, putem aranja transport de la aeroport la glamping resort-ul nostru. Trebuie doar sa ne scrii un mail si te ajutam cu placere.
Ne aflam in coridorul Rucar-Bran, la granita dintre Muntenia si Transilvania. Suntem la doar 20 de minute departare de Castelul Bran, pestera Dambovicioara si la 45 de minute distanta de Brasov si Poiana Brasov.
Din Bucuresti, poti ajunge la noi pe urmatoarele doua rute:
Bucuresti-Targoviste, Campulung, Dambovicioara spre Pestera Dambovicioara, Ciocanu (pe scurtatura via Cetateni catre Dragoslavele, apoi pe drumul Dambovicioara- Ciocanu) ;
Bucuresti-Predeal-Rasnov-Bran-Fundata-Sirnea si apoi stanga spre locatie.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PENSIUNEA CRAI NOU

Sirnea, Jud. Brasov, Romania

de la 554.5 Lei/pers

16 % Oferta Speciala
PENSIUNEA CRAI NOU.

PENSIUNEA CRAI NOU.

Sirnea, Jud. Brasov, Romania

de la 576 Lei/pers

9 % Oferta Speciala
PENSIUNEA VALEA CU STRUTI.

PENSIUNEA VALEA CU STRUTI.

Sirnea, Jud. Brasov, Romania

de la 806.5 Lei/pers