Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Vila ALPIN este o constructie noua, dispunand de 60 locuri de cazare cu un confort de 3 stele si este situata in statiunea turistica Straja, la  aproximativ 50 metri de telegondola. Pozitionarea Vilei Alpin este excelenta, ea fiind amplasata intre cele doua partii cu nocturna, oferindu-va astfel o priveliste deosebita spre muntii Retezat.  Caldura Vilei Alpin, personalul amabil, mancarurile alese si serviciile ireprosabile va asteapta sa petreceti un sejur de neuitat, o adevarata experienta.
Statiunea turistica Straja, renumita pentru numeroasele sale partii de schi, este localizata in judetul Hunedoara, la o altitudine de 1445 de metri, in inima Muntilor Valcan, in zona Valea Jiului, la aproximativ 8 km de municipiul Lupeni.
In statiunea turistica Straja sunt amenajate 12 partii de schi, fiecare dintre acestea fiind echipata cu instalatie de transport pe cablu (teleschi).
Cinci dintre cele 12 partii de schi beneficiaza si de instalatie de nocturna, facand astfel posibila utilizarea partiilor pana seara tarziu.
Facilitati Vila Alpin:
Cazare in 24 camere duble si 3 apartamente;
Centrala termica si apa calda permanent;
Internet wireless;
Restaurant si bar propriu;
TV cablu in restaurant;
Sala de conferinta;
Parcare gratuita;
Loc de joaca copii exterior;
Partii de schi pentru perioada de iarna.


Harta