Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Voila Inn este o locatiefermecatoare pentru oameni de afaceri si turisti, aflata la doar 100 de metride Piata Ovidiu, centrul civic vechi al orasului Constanta. Voila Inn a fostinaugurata in luna iulie 2006, avand o capacitate de 30 de locuri. Locatia oferaturistului liniste, deconectare si servicii de cea mai buna calitate, fie caveniti in interes de serviciu, la intalniri de afaceri sau in vacanta.

Va punem la dispozitie camere confortabile icomplet echipate, pentru a va relaxa dupa o ziaglomerata in acest ora dinamic.

Prin ospitalitatea si calitatea serviciilor oferite, Voila Inn a ramas ininimile multora dintre cei care i-au trecut pragul. 



  • Precizam faptul ca nu mai avem receptie, iar check in ul se face on-line de catre client (o sa avem nevoie de numarul de telefon al clientului). Daca nu efectueaza check in ul online nu va putea intra in locatie. Dupa ce efectueaza check in on-line va primi cod de acces in locatie si in camera. De asemenea, ne-ar ajuta in colaborarea dumneavoastra pe aceasta cale, daca am putea gestiona ora de intrare a rezervarilor ( ex: pana la ora 20:00 ), data fiind situatia prezentata mai sus.
  • Harta

     
     

    Alte hoteluri in destinatie

    CASA HRISICOS CM

    Constanta, Jud. Constanta, Romania

    de la 840 Lei/pers

    Vila Central CM

    Constanta, Jud. Constanta, Romania

    de la 470.5 Lei/pers

    15 % Oferta Speciala
    Scala CM

    Scala CM

    Constanta, Jud. Constanta, Romania

    de la 452 Lei/pers