Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Construit pe o suprafata de 7 hectare, Vox Maris Grand Resort este situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogalniceanu) si la 250 km de capitala tarii, Bucuresti.
Locatia unica, atmosfera imbietoare, discreta si intima vor face din sejurul tau la Marea Neagra o experienta de neuitat.
Complexul dispune de 350 de camere duble si apartamente , piscine pentru adulti , sala de biliard , 4 piste de bowling , tenis de masa , sala de fitness , 9 Sali de conferinte din care cea mai mare de capacitate 500 de locuri.


Camere duble standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial, fie cu doua paturi de o singura persoana (twin).  Balcoanele camerelor au vederea spre gradinile ce inconjoara vilele.


Camerele triple au  un pat matrimonial si un pat de o singura persoana si sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat.


Apartamentele sunt compuse din doua camere cu suprafete generoase, beneficiaza din plin de lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari ce ofera o priveliste superba asupra gradinilor ce inconjoara vilele. Este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Ca facilitati, dispun de televizor LCD, frigider si aer conditionat.


Servicii oferite gratuit : acces piscina, sala de fitness, tenis de masa, biliard, sezlonguri la piscina, parcare,doar in limita locurilor disponibile.Internet wireless.
Cazarea incepe la ora 18:00 si se termina la ora 12:00 in ziua plecarii.
Accesul in Resort si la facilitatile acestuia se face pe baza de bratara.


PENSIUNE COMPLETA -regim Bufet Suedez, include doar mancare fara bauturi (pachetele intra cu cina in ziua de check-in si ies cu mic dejun in ziua de check-out) 


Copiii pana in 10 ani pot folosi doar piscina pentru copii si doar insotiti de parinti sau tutore. Copiii peste 10 ani pot folosi piscinele de adulti doar insotiti de parinti sau tutore.
Pentru cazare Nu se adauga pat suplimentar ,daca se doreste pat suplimentar si pentru copii peste 10 ani se va alege varianta de aCamera Triplaa sau aSuitaa, in ambele variante beneficiaza de pachetul ales de adulti. 


FACILITATI COPII

In camera cu 2 adulti:
- un copil 0 - 1.99 ani beneficiaza de gratuitate;
- al doilea copil de 0 - 1.99 ani achita 84 lei/zi, fara pat suplimentar;
- un copil 2 - 9.99 ani, achita contravaloarea mesei, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar se va alege varianta de Camera Tripla;
- un copil de 10 - 17.99 ani achita integral ca si un al treilea adult in camera






Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PERLA CM

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 2576 Lei/pers

10 % Oferta Speciala
Anacris Guesthouse CM

Anacris Guesthouse CM

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 363 Lei/pers

HOSTEL PERLA.

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 2576 Lei/pers