Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Complex Vox Maris 4**** Costinesti este unul dintre cele mai apreciate locuri de cazare de pe litoralul romanesc, datorita amplasarii in centrul statiunii si la mica distanta fata de plaja, a serviciilor de calitate si a intimitatii pe care o ofera. Complexul turistic este construit pe o suprafata de 7 hectare si este format din mai multe vile, restaurante, terase, piscine pentru adulti si copii, discoteca, sala de bowling (4 piste), teren de tenis, biliard, ping pong, baruri, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, toate inconjurate de un vast spatiu verde amenajat cu gazon, arbori, arbusti ornamentali, palmieri si flori. In interiorul complexului accesul este permis doar turistilor cazati aici, ceea ce asigura intimitate si un grad ridicat de securitate.
Camerele sunt amenajate confortabil, in culori calde si odihnitoare si sunt dotate cu aer conditionat, balcon cu vedere spre gradina, televizor, minibar si telefon. Masa se poate servi in Restaurant Vox Maris sau pe una dintre terasele in aer liber.
Pentru turistii corporate, locatia dispune de un centru de conferinte compus din 9 sali cu capacitati diverse, ce beneficiaza de lumina naturala si mobilier modular.
Parcarea dispune de 150 de locuri si se ofera gratuit, in masura disponibilitatii.Servicii oferite gratuit : acces piscina adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, tenis de masa, biliard, sezlonguri la piscina, parcare gratuita, wi-fi.
All inclusive : Mic dejun: 08.00 - 10.30, Dejun: 13.00 - 15.30, Cina: 19.30 - 22.00 si gustari intre mese.
La pranz si cina se servesc urmatoarele bauturi: vin alb, vin rosu, vin roze, bere, bauturi carbogazoase si naturale, apa plata si minerala, ceai, cafea.
Accesul in Resort si la facilitatile acestuia se face pe baza bratarii primite la check in.
Piscinele de adulti vor putea fi folosite si de copiii cu varsta peste 10 ani insotiti de adulti. Copii pana in 10 ani vor folosi exclusiv piscina pentru copii.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PERLA CM

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 2576 Lei/pers

10 % Oferta Speciala
Anacris Guesthouse CM

Anacris Guesthouse CM

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 363 Lei/pers

HOSTEL PERLA.

Costinesti, Jud. Constanta, Romania

de la 2576 Lei/pers