Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 02.11.2024 -09.11.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
STANDARD ROOM
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 507 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 753.5 € de la 20.09.2024
  • 1507 € de la 12.10.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : STANDARD ROOM
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 507 €
Servicii incluse
  •      Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (excepted infanti)
  •      Taxe de aeroport
  •      Transfer aeroport-hotel-aeroport
  •      Cazare si masa in funcție de hotelul ales
  •      Asistenta turistica
Servicii neincluse
  •      Taxele de intrare la obiectivele turistice
  •      Alte taxe și cheltuieli personale
  •      Programe opționale.
  •      OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala)

Descrierea hotelului



Amplasare

Hotelul design se află nu departe de, pe o arteră principală de circulație, intr-o zonă centrală - ideal pentru cei ce vor nu doar să stea la plajă, ci și să cunoască mai bine Manavgat.

Dotări

Acest hotel a fost modernizat in 2021. Hotelul cu aer condiționat oferă 455 de camere și 17 suite și dispune de lift. La recepția din zona de primire personalul care vorbește engleză și germană vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Printre facilitățile unității de cazare se numără o cameră de bagaje, un seif și un automat de băuturi răcoritoare. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și in alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă in funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. In spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector, un flipchart/markere și un copiator. Serviciul de conferințe oferă sprijin pentru tot ce privește organizarea de evenimente. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

In camere există o bucătărie și o baie; aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc in camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). In cameră se găsesc și papuci de casă. In băi există un duș. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică și varietatea de prosoape creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Spațiul cu 2 piscine exterioare și o piscină interioară se potrivește de minune pentru odihnă activă și antrenamente regulate in apă. Cei mici se pot bălăci in zona de scăldat amenajată pentru copii. Relaxare agreabilă in cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cat de mult se pot distra in apă. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Locul de cazare oferă posibilitatea de a face sport in aer liber prin sporturi ca ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă, volei, tir cu arcul, pescuit și jogging. Sunt disponibile diverse tipuri de sporturi, printre care sporturi acvatice ca plimbări cu banana, catamaran și aqua-fitness, iar contra plată scufundări subacvatice. Hotelul le oferă iubitorilor de sport și multe activități in interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic. In unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu saună, baie de aburi, hamam, salon de infrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-imbătranire și terapii ayurvedice. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 4 restaurante, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un lobby bar. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pensiune completă, regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un mic dejun bogat, pranzul și cina imbie cu o ofertă diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mancare vegetariene și mancare halal. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

• 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

19 % Last Minute
Starlight Thalasso & Spa

Starlight Thalasso & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 847.5 /pers

Barut Sorgun Sensatori

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1443.5 /pers

ORFEUS PARK

Side, Antalya, Turcia

de la 589 /pers