Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 05.06.2025 -12.06.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla cu vedere la parc
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Targu Mures / avion Detalii
2 178 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 7 nopti
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1089 € de la 22.09.2024
  • 2178 € de la 15.05.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla cu vedere la parc
Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
Detalii : Plecare din Targu Mures / avion
Detalii
2 178 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 7 nopti
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • Taxe de aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Hotelul a fost construit in anul 1997 pe o suprafata de 75.000 m2, ultima renovare a hotelului a avut loc in 2014 - 2015.
Tip masa

Ultra all inclusive

Categorie

5*

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Belek, la 45 km  fata de orasul Antalya si la 35km de aeroport.

Descriere

Hotelul a fost construit in anul 1997 pe o suprafata de 75.000 m2, ultima renovare a hotelului a avut loc in  2014 - 2015.

Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 455 camere in cladirea principala si 176 bungalow-uri (2-3 etaje): camere Standard hotel (25mp, un dormitor, o baie, max.2+2pax ), camere standard bungalow (25mp, un dormitor, o baie, max.2+2pax), camere Economy garden block (17-25mp, un dormitor, o baie, max.2pax), camere Standard bungalow cu paturi suprapuse (25mp, un dormitor cu pat matrimonial + paturi suprapuse, o baie, max.2+2pax), camere Large family suit (64mp, doua dormitoare separate, un living, chicineta, zona de dining, doua bai, podea laminata, max.3pax), camerfe Family Suit (40 – 58mp, un living, un dormitor, chicineta, o baie, podea laminata, max.3 +1pax). Camerele din hotel, vedere la mare sau gradina, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, halate, papuci, aer conditionat centralizat, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare, apa minerala si bere realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif, TV prin satelit. Camerele din bungalow-uri au vedere numai la gradina, cabina de dus, uscator de par, aer conditionat split, mini bar, fierbator, ceai si cafea, seif, telefon direct, camerele standard cu podea ceramica si camerele suite cu podea laminata, conexiune la internet WI-FI, TV prin satelit.

Facilitati hotel

Ultra all inclusive –tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, prajituri, ceai si cafea, cina, gustari tarzii, bufet pentru copii, bufet dietetic, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare,unele standard din import, mini bar in camere, suc natural din portocale numai la micul dejun, inghetata intre anumite ore. Nu sunt incluse in concept: restaurantele A’la Carte cu rezervare in avans, vinurile speciale, bauturile imbuteliate, cocktailurile speciale, narghileaua, sampania.

Facilitati: restaurant principal tip bufet, restaurante A’la Carte: Riverside (pescaresc), Chopstix (Far East), Turkish, Italian, Mediterranean si Beach A’la Carte, bar la piscina, snack bar la plaja, baruri in diferite locatii pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, coafor, babysitting, rent a car, spalatorie si curatatorie, magazine, internet cafe. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila gratuit in zonele generale si in lobby.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrele de plaja gratuite.

Sport si divertisment: Piscina interioare si piscine exterioare pentru adulti si copii, piscina semi olimpica, piscina de relaxare, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie de aburi, terenuri de tenis, tenis de masa, baschet, volei, mini fotbal, volei pe plaja, mini golf. Contra cost: sporturi nautice, ilumnarea terenurilor de tenis, lectii de tenis, masaj, biliard, camera pentru jocuri, centrul SPA & Wellness, cursuri de golf.

Se organizeaza programe de divertisment la piscina si pe plaja, seara spectacole; Mini club pentru copii (04 – 11 ani), club pentru juniori si adolescenti (12–17ani), cu programe variate in timpul zilei si seara, loc de joaca, mini Disco.

Website

https://www.selectumhotels.com/

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SUSESI LUXURY RESORT

Belek, Antalya, Turcia

de la 1467.5 /pers

MICHELL HOTEL &SPA

Alanya, Antalya, Turcia

de la 609 /pers

Cornelia Diamond Golf

Belek, Antalya, Turcia

de la 859 /pers