Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 5 Nopti , 24.12.2024 -29.12.2024

Camera
Masa
Detalii
Pret
SUPERIOR DOUBLE4 LAND VIEW
ULTRA ALL INCLUSIVE
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
1 278 €
Servicii incluse
  • Cazare 3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/19/20/21/28 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 639 € de la 20.09.2024
  • 1278 € de la 03.12.2024
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : SUPERIOR DOUBLE4 LAND VIEW
Masa : ULTRA ALL INCLUSIVE
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
1 278 €
Servicii incluse
  • Cazare 3/4/5/6/7/8/9/10/11/12/13/14/15/16/17/18/19/20/21/28 nopti
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transport cu avionul
Servicii neincluse
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)

Descrierea hotelului



Amplasare

Acest hotel se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la aproximativ 600 de m de centrul Kemerului.

Dotări

Hotelul a fost modernizat de curând- în anul 2018. Sunt disponibile 360 de camere de nefumători. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă în spațiile comune. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Cinefilii pot viziona filme la cinematograf. Un supermarket și un magazin de suveniruri și câteva alte magazine oferă posibilitatea de a hoinări relaxat. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un fax, un proiector, un flipchart/markere și un copiator. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 6 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu cădiță pentru bebeluși, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

3 piscine exterioare aduc împrospătare răcoritoare pe timp de arșiță, în zilele mohorâte clienții pot folosi și cele 2 piscine acoperite. În plus există o zonă de scăldat amenajată pentru copii cu 2 bazine cu apă de mică adâncime. În plus, băuturile răcoritoare de la barul piscinei și toboganul de apă le creează cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse în unitatea de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. tenis, boccia, volei de plajă și minigolf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aerobic în apă (gratuit). Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts, yoga, aerobic și pilates, iar contra cost biliard. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi și un hamam, și, contra unei taxe suplimentare - un spa și terapii prin masaj. Pentru timpul liber se propun un miniclub și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 5 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. La centrul de cazare se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un mic dejun pentru cei ce se trezesc devreme și pentru cei ce se trezesc târziu, prânzul și cina îmbie cu o ofertă diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene și mâncare fără lactoză. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

CRYSTAL FLORA BEACH RESORT

Kemer, Antalya, Turcia

de la 897 /pers

Karmir Resort&Spa

Kemer, Antalya, Turcia

de la 778 /pers

DAIMA BIZ

Kemer, Antalya, Turcia

de la 559 /pers