Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul este situat la cca 600 m de plaja privata Aldau Beach cu nisip si intrare lina in mare , la 11 km de centrul statiunii, la 5 km de aeroport.

Tip masa: All Inclusive.

Dotari camere: Camerele hotelului pun la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, TV, aer conditionat, seif, telefon, mini frigider, balcon sau terasa.  

Facilitati hotel: Numeroasele facilitati ale hotelului fac sedera oaspetilor sai una relaxanta: receptie 24 de ore, internet gratuit wifi in zona receptiei, piscina exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, aquapark, pool bar, sala de fitness, salon de infrumusetare, masaj, centru Spa, sauna, programe de animatie si divertisment, club, billiard, darts, centru de scufundari, sporturi nautice, club si loc de joaca pentru copii, restaurant principal de tip bufet, restaurante a la carte de diferite specifice, baruri, cafenea, magazine de suveniruri, shuttle bus spre centrul statiunii.

Pagina web: https://steigenbergeraldauresort.com/en/steigenberger-aqua-magic

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sphinx Aqua Park Resort

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 499 /pers

Bella Vista

Hurghada, Egipt

de la 569 /pers

Three Corners Sunny Beach Resort

Hurghada, Hurghada, Egipt

de la 599 /pers