Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Activitati/Divertisment

O serie de activități sportive sau de relaxare sunt disponibile, precum tenis, ping-pong, volei pe plajă, piscină în aer liber si interioara, spa și centru de relaxare, teren de tenis, club de sănătate, club de copii, sală de fitness, trainer sportiv, sporturi acvatice, plaja privată, teren de joacă pentru copii, sauna, divertisment, karaoke, umbrele de plajă, scaune de plajă, prosoape, terasă la soare, masaj, scufundari, tenis de masa, inot cu tub, darts, aerobic.

Facilitati camere

Toate camerele sunt confortabile si luminoase, prevazute cu mobilier modern, cu aer condiționat, TV prin cablu, cutie de valori, seif pentru laptop, dulap, birou, baie privata cu cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite, prosoape, telefon, serviciu de trezire, lenjerie, canapea, pardoseala cu gresie/ marmura. Acest hotel elegant de 4 stele oferă camere cu balcon/ terasa cu vedere la Marea Roșie.

Localizare

Dreams Beach este situat la doar 7 minut de mers pe jos față de plajă. Complexul este situat la aproximativ 23 min de mers cu masina (21 km) de popularul golf Naama, unde se pot găsi numeroase restaurante şi magazine si de Centrul Internaţional de Convenţii, iar Aeroportul Sharm el Sheikh se află la aproximativ 7 minute de mers cu maşina (9,8 km). Punctele de atractie populare, din zona, sunt reprezentate de: Hard Rock Cafe Nabq Bay (3,2 km), La Strada Mall (3,6 km), Porto Sharm (9,4 km), Pataya Beach Club (10,8 km), SOHO Square Sharm El Sheikh (11,6 km), Nabq Bay (13,1 km), Formula 1 Ghibli (13,9 km), Sinai Grand Casino (19,5 km), Space Sharm (21,3 km).

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor o zonă amenajată cu piscină și plajă privată cu debarcader pentru scufundări, acces imediat la plajă, terasă la soare, gradina, restaurant a la caret si bufet, bar, snack bar, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, parcarea privată gratuit la proprietate, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, Check-In / Check-Out expres, recepţie deschisă nonstop, serviciu de transfer de la si/sau la aeroport (gratuit), aer condiţionat, magazine (în unitatea de cazare), încălzire, prânz la pachet, seif, suită nupţială, facilităţi VIP în cameră, bărbier/salon de frumuseţe, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, room service, personal multilingv (engleza standard, araba, germana, italiana, rusa). Dimineața, in cadrul restaurantului se poate servi un mic dejun tip bufet, care include fructe proaspete, dar si preparate internaţionale şi specialităţi regionale.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sentido Reef Oasis

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1529 /pers

Charmillion Club Resort (Sea Club Resort)

Dahab, Sharm El Sheikh, Egipt

de la 1889 /pers

Dreams Vacation

Sharm El Sheikh, Egipt

de la 649 /pers