Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Schimba datele!

Pret final 2 adulti , 7 Nopti , 17.09.2025 -24.09.2025

Camera
Masa
Detalii
Pret
Camera Dubla (Balcon sau Terasa)
All inclusive
Plecare din Bucuresti / avion Detalii
2 278 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 7 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno
Transe de plata
Conditii de anulare
  • 1139 € de la 20.09.2024
  • 2278 € de la 27.08.2025
- doar la cerere - oferta disponibila DETALII+ - servicii incluse / neincluse
detalii Pret
Camera : Camera Dubla (Balcon sau Terasa)
Masa : All inclusive
Detalii : Plecare din Bucuresti / avion
Detalii
2 278 €
Servicii incluse
  • Asistenta turistica in limba romana
  • Cazare 7 nopti
  • Taxe de aeroport
  • Transport cu avionul
  • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
  • Transfer aeroport - hotel - aeroport
Servicii neincluse
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel)
  • Asigurare de calatorie medicala si storno

Descrierea hotelului



Descriere HOTEL SOL BARBADOS:
Hotelul este inconjurat de gradini frumoase, cu o priveliste impresionanta asupra Marii Mediterane. Localizat intr-o zona linistita, hotelul este o alegere ideala pentru turistii care doresc sa combine un sejur relaxant cu viata de noapte si distractia din statiune. Hotelul se afla la doar 50 de metri de statia de autobuz. Ca majoritatea hotelurilor din lantul Sol si Sol Barbados este dedicat familiilor cu copii.

Tip masa: 
All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive. 

Localizare HOTEL SOL BARBADOS: 
Hotelul este localizat la 100 de metri de malul marii, cu vedere spre golful Magalluf, la 26 de km de aeroportul din Palma.

Plaja: 
Plaja din Magalluf are 900 m lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri de la un capat la celalalt. Sezlogurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.

Dotari camere: 
Hotel Sol Barbados are camerele dotate cu terasa sau balcon, telefon, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost), mini-frigider (contra cost), internet Wi-Fi, uscator de par, fier de calcat si masa de calcat. Camerele duble care accepta 2 adulti si 2 copii pentru copii ofera paturi supraetajate.

Facilitati HOTEL SOL BARBADOS: 
Hotelul are restaurant, lobby bar, bar la piscina, piscina exterioara, terasa, room-service, Internet Wi-Fi, animatie, serviciu concierge (contra cost).

Facilitati copii: 
Piscina cu tobogane, zona de distractie pentru copii, miniclub, 

Web:   www.melia.com
Localizare

Sol Barbados face parte din lantul hotelier SOL MELIA si este situat la 26 km de aeroport, la 14 km de orasul Palma, la 200 m de centrul orasul Magaluf (pe malul marii), la 50 m de statia de autobuz si de stationare a taxiurilor. Hotelul este situat in prima linie de hoteluri, pe plaja, cu vedere spre golful Magalluf. Se afla la doar 2 km distanta de terenul de golf Poniente si 35 km de Cartuja, Valldemosa. Parcul acvatic Western este la 1,4 km de Sol Barbados. La mai putin de 4 km, in apropierea hotelului se gasesc urmatoarele puncte de atractie: Nikki Beach Mallorca (200 m), The Pirates Adventure si The Stage (500 m), Twisted Water Park (600 m), Katmandu Park si Island Beach Club (800 m), BCM Magaluf (1 km), Aqua land (1,1 km), Plaja Mago si Golf Santa Ponsa (3,2 km), Cala Portals Vells Beach (3,6 km).

Facilitati pentru copii

Hotelul este recomadat in special familiilor cu copii. Pentru acestia se pun la dispozitie sectiuni in piscine, animatie, meniu pentru copii în restaurant, pat pentru copii (gratuit), teren de joaca, mini-discoteca, mini-club (Baby Rock Club 0-4 ani/ Bam Bam Club 5-8 ani/ Cool Club 9-12 ani) si un parc tematic-Flinstone-unic in Palma de Mallorca, ce ii tine pe cei mici activi pe parcursul intregii zile.

Facilitati hotel

Situat in statiunea Magaluf de pe insula Mallorca, Sol Barbados ofera o piscina in aer liber si vedere la mare, terase langa piscina cu sezlonguri si umbrele de soare. Restaurantul serveste bufete tematice internationale si specialitati locale, iar oaspetii pot savura bauturi la bar. Exista divertisment pentru adulti si copii, loc de joaca pentru copii, precum si ateliere de lucru si cursuri. Hotelul asigura si un serviciu de inchiriere de biciclete. Hotelul ofera receptie deschisă nonstop, acces internet gratuit in intregul hotel, parcare publica la proprietate contra cost (este necesară rezervare), magazin de suveniruri, restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), bar, facilitati pentru conferinte, terasa la soare, gradina, lift, serviciu zilnic de menaj, serviciu de concierge, camera de bagaje, închirieri auto, schimb valutar, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, personal multilingv.

Facilitati camere

Construit in 1967 si renovat complet in anul 2017, hotelul dispune de camere modern mobilate si decorate in culori deschise, confortabile si luminoase si sunt dotate cu facilitati moderne precum aer condiţionat şi TV prin satelit, baie proprie cu cada sau cabina de dus, incalzire centralizata, telefon cu apelare directa, terasa/ balcon mobilat, mini-bar, seif (contra cost). Unele camere se bucură de vedere la munţi sau la piscină. Pentru un plus de confort, camerele includ articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Sol Barbados oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate, iar curatenia in camere si schimbul prosoapelor se face zilnic si lenjeria se schimba de 2 ori pe saptamana.

Sport si agrement

Ca modalitati de relaxare si activitati in timpul liber, hotelul ofera 3 piscine exterioare pentru adulti (din care 2 au si sectiuni pentru copii), 1 piscina interioara incalzita, terase cu sezlonguri, programe sportive zilnice, animatie, centru fitness, terenuri de sport, show-uri profesionale, tenis de masa, tir cu arcul, sala de forta, toate acestea fiind gratuite. La un cost suplimentar oaspetii se pot bucura si de mini-golf, teren de tenis, sauna, salon de frumusete, masaj, SPA, jocuri electronice.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sol Guadalupe

Mallorca, Spania

de la 799 /pers

Aparthotel HM Martinique

Mallorca, Spania

de la 799 /pers

HSM Atlantic Park

Mallorca, Spania

de la 819 /pers