Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



INFORMATII GENERALE
Mirageinseamna un farmec unic si o atractie irezistibila. Acestea sunt dezideratele pe baza carora compania Briza Marii Negre continua povestea de succes consolidata la Mirage MedSPA Hotel prin inaugurarea in anul 2021 a unei noi proprietati: Mirage Beach Spa Hotel.

FACILITATI UNITATE

Dotari generale: restaurant, bar, terasa, internet w-fi, parter si 3 nivele, lift, parcare proprie- gratuita, in limita locurilor disponibile.
Mirage Beach Spa - IN CURAND IN 2023 (Octombrie) !


DESCRIERE CAMERE

Dotari camere: sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, instalaie de climatizare, racitor, telefon cu apelare internaionala, tv prin cablu, uscator de par, seif in camera, internet Wi-Fi gratuit.
Mirage Beach Spa Hotel pune la dispoziia oaspeilor sai un numar de 65 spaii de cazare, dintre care 3 apartamente i 62 de camere duble - 56 camere duble cu 1 pat matrimonial i 6 camere duble cu 2 paturi twin.
Noul Hotel Mirage Beach Spa continua tradiia primindu-i oaspeii romani i straini intr-o ambiana noua, camere i spaii aerisite, moderne, cu note cromatice placute i relaxante.


Putei alege sa privii un superb rasarit din camerele cu vedere spre mare sau un apus relaxant din cele cu vedere catre lacul Belona. Fiecare camera va poate oferi o experiena unica intr-o atmosfera primitoare, in tonuri calme cu tenta marina.


Aceasta experiena va fi intregita atat de calitatea superioara a serviciilor i de profesionalismul personalului, cat i de dotarile moderne pe care le vei descoperi in fiecare spaiu al Mirage Beach Spa Hotel.


Spaiile de cazare dispun de urmatoarele dotari: sistem de inchidere electronica pe baza de cartela, instalaie de climatizare, racitor, telefon cu apelare internaionala, tv prin cablu, uscator de par, seif in camera, internet Wi-Fi gratuit.


Apartamentul este compus din doua dormitoare, unul cu pat matrimonial si unul cu doua paturi, o singura baie.
Camerele duble standard au vedere laterala (stanga si dreapta) la mare si sunt orientate spre cladirea in care va functiona SPA-ul.

LOCALIZARE
Mirage Beach Spa Hotel, clasificat la 4 stele, este situat chiar pe esplanada Belona din statiunea Eforie Nord, la cativa pasi de plaja si la 15 minute de mers pe jos de zona centrala a statiunii.

SERVICII MASA
- se asigura in restaurantul Mirage Beach, in sistem bufet suedez (pentru minim 30 de turisti).


FACILITATI COPII

CAMERA DUBLA
Capacitate maxima:
2 adulti si 2 copii 0-12 ani;
2 adulti si 2 copii: 1 copil 0-12 ani + 1 copil 13-17 ani;
3 adulti si 1 copil 0-12 ani

APARTAMENT
Capacitate maxima:
2 adulti si 2 copii 0-17 ani;
3 adulti si 1 copil 0-12 ani

(in camera cu 1 adult)
CAMERA SINGLE (camera dubla in regim single)
Capacitate maxima: 1 adult si 1 copil 0-12 ani




Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

CORALIS

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 624.5 Lei/pers