Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare Hotel Mondial este amplasat la aproximativ 100 de metri de mare.In vecinatatea hotelui Mondial Eforie Nord exista nenumarate locatii de divertisment si petrecere a timpului liber la care puteti ajunge foarte usor
Descriere:  Hotelul este clasificat la categoria 4* (4 stele) si dispune de camere dotate cu pat matrimonial si pat suplimentar sau doar cu pat matrimonial, baie proprie, balcon, tv-cablu, minibar, aer conditionat. Hotelul are lift, bar, terasa, piscina, piscina pentru copii, gradina, loc de joaca pentru copii

Camere: Hotelul are 59 de camere din care: 33 de camere duble superioare cu pat matrimonial 160*200 cm si pat suplimentar 90*200 cm si 26 de camere duble standard cu pat matrimonial 180*200 cm. Unele camere au vedere laterala la mare din balcon.

Facilitati: 
- piscina, piscina copii- gratuit. Paturi pt piscina- gratuit- in limita paturilor disponibile
- plaja privata pentru clientii hotelului situata in fata hotelului Union
- parcare auto- gratuit- in limita locurilor disponibile
- loc de joaca copii, gradina, terasa
- internet wirless- gratuit
- pastrari valori- gratuit
- la receptie- telefon fix si e-mail

Servicii masa: 
- serviciul de masa- demipensiune va fi asigurat in sistem bufet suedez asistat si va cuprinde ciorbe, fel principal, deserturi, bauturi alcoolice (vin), suc.

Plaja:  
- hotelul detine un sector privat de plaja, situat in fata hotelului Mondial
- accesul la plaja privata a hotelului se va face gratuit, in pretul camerei fiind incluse si doua sezlonguri, indiferent de configuratia camerei sau apartamentuluia

Info utile:
- tarifele includ micul dejun pentru 2 persoane, 2 sezlonguri la plaja privata si TVA. Tariful pentru camera single este de 80% din valoarea unei camere cu doua paturi. In perioada de varf nu se valorifica camere in regim single. 
- servicii suplimentare de mic dejun suplimentar, masa, inchiriere sezlong pot fi achizitionate si direct la receptia hotelului cu mentiunea ca, acestea pot fi diferite (mai mari) fata de cele transmise agentiei.

Atractii in zona: teren de golf (la maxim 3 km), Manastirea ,,Sf. Maria Techirghiol, Plaja Debarcader, parc acvatic - Aqua Park, Roata Panoramica, Portul turistic Eforie.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

CORALIS

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 624.5 Lei/pers