Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul este situat langa hotelul Apollo Ovicris, aproape de centrul statiunii, la cca. 450 metri de mare si 400 metri de lacul Techirghiol.  

Descriere: Dispune de 188 camere duble, restaurant, parcare contra cost, bar, terasa, loc de joaca pentru copii, parculet, internet wireless in lobby gratuit, spalatorie, calcatorie, seif la receptie, fax, jocuri de divertisment precum sah, table, tenis de masa. 

Camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cablu, minibar, tamplarie PVC cu geam termopan, mobilier nou, mocheta noua, bai cu cadita de dus 

Restaurant: Mesele se pot servi in restaurantul propriu  ce ofera o gama diversificata de preparate din bucataria nationala si internationala. Serile se pot petrece la bar, unde se pot servi diverse sortimente de bauturi si racoritoare. 

Facilitati hotel: Hotelul dispune de sala de conferinte, loc de joaca pentru copii, restaurant, aer conditionat si balcon.

Facilitati copii: In camera cu 2 adulti, copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Iar cei peste 12 ani achita obligatoriu pat suplimentar.
 Patul suplimentar este 50% din valoarea unui loc pentru adult. 

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

CORALIS

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 624.5 Lei/pers