Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotelul se afla localizat pe faleza statiunii Eforie Nord, in apropierea complexului Belona si vis-a-vis de noua atractie a statiunii. Roata Panoramica!

Descriere: Hotelul Pasha a fost inaugurat in 2021, dispune de 96 camere duble, duble deluxe cu pat matrimonial sau twin, triple si studiouri spatioase, mobilate modern cu dotari de actualitate si multiple facilitati. Jumatate dintre camere au vederea frontala la mare, jumatate catre statiune, dispun de balcoane largi si un grad marit de confort.

Hotelul dispune de un salon pentru mic dejun, iar pentru celelalte mese turistii pot opta pentru restaurantele si terasele din imediata vecinatate, care ofera numeroase meniuri din bucataria romaneasca si internationala.

Camere:  Camere: Toate camerele sunt dotate cu tv led, minibar, aer conditionat,seif, wi-fi, calorifere si incalzire centrala. Mobilierul este nou, dotarile sunt moderne, exista mobilier in balcon pentru a savura o cafea la rasarit sau o racoritoare la apus.

Hotelul dispune de 96 camere- camere duble cu vederea la statiune
- camere duble cu vederea la mare
- camere duble deluxe cu vederea la mare
- camere triple cu vederea la statiune
- camera twin cu vederea la mare
- studio cu vederea la mare

Masa:   Hotelul ofera mic dejun bufet, celelalte mese putand fi luate la restaurantele, terasele sau autoservirile din imediata vecinatate. De asemenea, in cadrul hotelului exista un bar de unde se pot comanda diferite bauturi.

Facilitati  copii:
- 0-4 ani (neimpliniti se achit 60 lei/zi- cazare cu mic dejun
- 4-12 ani(neimpliniti)  - 90 lei/zi -cazare cu mic dejun
- 12-18 ani achita 130 lei/zi - cazare si mic dejun.(tarifele nu se aplica ofertelor de sarbatori decat in cazul in care nu este specificata alta politica).
- Pentru demipensiune avem fisa cont 150 lei/camera/zi se comanda  al a carte si se scade automat daca se depaseste se achita,iar la pensiune completa 300 lei lei/camera/zi se comanda  al a carte si se scade automat daca se depaseste se achita.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitati si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

CORALIS

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 624.5 Lei/pers