Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Resursenaturale folosite: apa minerala din LaculTechirghiol, namol sapropelic din Lacul Techirghiol, apa sarata de mare.
Proceduri majore: Bai de namol, hidrokinetoterapie degrup in bazin cu apa sarata provenita din lacul Techirghiol, cataplasme cunamol, cataplasme cu parafina, aerosoli cu apa sarata de mare, bai galvanice.
Proceduri adiacente: electroterapie (galvanizari,ionizari, curenti de joasa frecventa, curenti frecventa medie, magnetoterapie,ultrasunete), unde scurte, laser, kinetoterapie, masaj, bai de plante.
Proceduri contracost: drenaj limfatic, masaj cunamol, impachetari cu namol, TECAR.


Turistii care seprezinta cu biletul - tip de trimitere de la medicul de familie sau mediculspecialist si cardul de sanatate primesc gratuit 3 proceduri de tratament pe zi,maxim 10 zile de tratament. Pentru perioadele 01.05-15.06 si 01-12.10 se acorda4 proc/zi/pers.
Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri. Accesul labazinul cu apa sarata este permis si sambata pentru persoanele care au primitrecomandare de la medic pentru aceasta procedura.
La pachetele cu bufet suedez se intra cu pranzul, care seserveste in intervalul orar 13.00 - 15.00.
Cina se poate servi in restaurantul hotelului, a la carte.Restaurantul functioneaza pana la ora 20.00
Accesul in bazinul de tratament se face doar in constum debaie.

1.    Facilitati copii tratament:
  • Pentru copiii cu varsta pana la 18 ani se acorda gratuit 2  proceduri de tratament pe zi, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie si a copiei certificatului de nastere/cartii de identitate.


Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

MIRAGE MED SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 560 Lei/pers

MIRAGE BEACH SPA

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 1212.5 Lei/pers

CORALIS

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

de la 624.5 Lei/pers